Je kunt de Galaxy Note 9 makkelijk aansluiten op allerlei apparaten zoals de televisie

Hoe groot het Samsung Galaxy Note 9-scherm ook is, er zal altijd de wens zijn om inhoud op uw tv met groot scherm te bekijken. Nou raad eens? U kunt, met behulp van de USB-C-poort op uw Note 9.

Heb je je ooit afgevraagd of je je Galaxy Note 9 op je tv, monitor of projector kunt aansluiten om tv te kijken of games te spelen? Goed nieuws, dat kan – en met de nieuwe USB-C-poort op de Note 9 en Galaxy S9 heb je betere opties dan ooit tevoren. Dit is wat we aanbevelen, inclusief zowel bekabelde als draadloze methoden.

Gebruik een officiële Samsung USB-C naar HDMI-adapter

De officiële Samsung USB-C naar HDMI-adapter van Samsung is verreweg de eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw Note 9 verbinding maakt met uw heerlijk grote televisie. De oude Galaxy S8 beschik helaas nog niet over deze aansluiting. Sluit de USB-C-adapter eenvoudig aan op uw Note 9 en sluit vervolgens een HDMI-kabel aan tussen de adapter en uw tv. Schakel over naar de juiste HDMI-ingang en u bent klaar om te genieten van films, tv, foto’s en games op een veel groter scherm dat iedereen kan bewonderen.

Gebruik externe USB-C naar HDMI-adapters

VSeven USB-C naar HDMI-adapter – grijs aluminiumHoewel de USB-C-adapter van Samsung de best ondersteunde methode is, kunt u alternatieve adapters gebruiken die nog steeds precies hetzelfde werk doen. Een optie die we hebben gevonden is de VSeven USB-C naar HDMI-adapter , maar je kunt een kijkje nemen in ons volledige assortiment USB-C naar HDMI-adapters om alle opties voor jezelf te zien!

Gebruik Samsung’s DeX voor de volledige desktop-pc-ervaring

Samsung heeft ook een nieuwe USB-C naar HDMI-kabel voor de Note 9 uitgebracht – speciaal ontworpen voor het gebruik van de Dex-modus . Met het dock kunt u een monitor, toetsenbord en muis aansluiten en wordt ook een speciale bureaubladmodus voor de Note 9 ingeschakeld. Hiermee kunt u meerdere apps in Windows openen, de desktopversies van websites bekijken en uw Note 9 in het algemeen precies gebruiken zoals je een desktop-pc zou doen. Als je werk aan je Note 9 wilt doen – of zelfs van de Note 9 je enige computerapparaat wilt maken – is dit de manier om het te doen!

Gebruik Miracast voor een draadloze verbinding

De Note 9 ondersteunt handig de Miracast-standaard, zodat u verbinding kunt maken met compatibele smart-tv’s zonder een kabel of bekabelde adapter nodig te hebben. U bent beperkt tot 1080p-resoluties met 30 frames per seconde, dus u kunt een bedraad alternatief overwegen als u hogere framerates of resoluties nodig hebt. Zoek online naar de naam van uw tv en “Miracast” of “screen mirroring” voor gepersonaliseerde instructies voor het instellen van Miracast op uw tv. Succes!

Stream met behulp van een Google Chromecast

Het is niet verwonderlijk dat de Chromecast-dongle van Google een van de gemakkelijkste manieren is om YouTube-video’s te streamen, je Spotify-nummers af te spelen of gewoon het scherm van je Note 9 naar je tv te spiegelen. Sluit de Chromecast aan op de HDMI-poort van uw tv en verbind deze met uw wifi via de Google Home-app. Zodra het klaar is, drukt u op de cast-app om te beginnen met streamen of opent u de Google Home-app zelf om uw Note 9 naar uw tv te spiegelen.